Het jaar 2021 is wat sponsoren aangaat goed begonnen.

Italiaans restaurant Il Trattamento heeft de lopende sponsorovereenkomst verlengd met vijf jaar, dus voor een overheerlijke pizza of een lekkere pasta moet je nog altijd in de Raadhuisstraat in Beek zijn! Naast dit sponsordoek hangt inmiddels ook zijn tweede doek namelijk dat van Gelateria Il Trattamento, een mooie zaak iets verderop in de Raadhuisstraat met heerlijk zelfgemaakt Italiaans ijs. Dus voor een lekker ijsje op naar de Gelateria!

Als we het toch over verkoeling hebben, bij onze nieuwe sponsor TP-techservice moet je zijn voor een goeie airco. Verder is Tim Ploss bedreven in, en daardoor hét adres voor al je technische installaties.

Als er geklust is moet de boel ook weer schoon. Hét adres voor alles wat met schoonmaken te maken heeft moet je bij onze eveneens nieuwe sponsor Omnimar zijn. Van stofdoek tot industriële poestmachines, Ralph Heuts adviseert je welke producten het best bij jou passen, zowel voor grootverbruik als privégebruik.

Schone handen worden nog mooier met sieraden van Diart, deze sponsor uit de Burgemeester Janssenstraat heeft zijn lopende sponsorovereenkomst opengebroken en voor een groter sponsordoek gekozen, maar nu onder de naam Trouwringen Limburg. Ga voor mooie sieraden en nu dus gespecialiseerd in trouwringen eens langs bij Diart.

Naast deze vier nieuw sponsoren hebben Gatto Mosaicisti, hét adres voor een mooie badkamer en andere verbouwingen, en 123print voor alles wat met bedrukking van doen heeft, eveneens hun sponsorovereenkomsten verlengd.

Jack Heuts