Afgelopen jaar oktober hebben we een zeer succesvol mix softbaltoernooi gehouden met een deelname van 11 teams. Tijdens het toernooi kwam naar voren of het mogelijk was om tijdens de competitie op regelmatige basis een recreantenwedstrijd te spelen.

Het Cheetahs bestuur ziet door dit verzoek een jarenlange droom in vervulling gaan nl. het op ongedwongen wijze beoefenen van onze softbalsport op een lange zomeravond, door iedereen uit Beek, die zin heeft om mee te doen. We zien dit als een manier om de gemeenschap met elkaar in contact te brengen van jong tot oud.

Voor 2019 zijn in het voorseizoen een aantal maandagavonden beschikbaar waarop iedereen individueel of in teamverband kan inschrijven nl. maandag 27-5/3-6/24-6/1-7/8-7-2019.

Aanvang wedstrijd is om 19:00 uur, verzamelen op het softbalveld om 18:30 uur.

Je kunt inschrijven via e.benink@t-mobilethuis.nl.

Graag tot ziens op onze mooie velden op de Haamen te Beek.

John Benink